Paylaş
18 Mart 2022 Cuma · Son Güncelleme : 16 Haziran 2022 Perşembe

Instagram Butik Hesapları 2022

Instagram kullanıcıları tarafından bilinen güvenilir marka haline gelen butikleri sizler için sıraladık.

Günümüzün en fazla kullanıcısı bulunan popüler sosyal medya ağı Instagram’da kişisel hesaplar kadar butik hesaplara da oldukça ilgi duyulmaktadır. Instagram’da satış yapan sayfalardan alışveriş yapmak güvenilirlik açısından karar vermek oldukça zordur. Yeni nesil mağazacılık sektörü olan Instagram’da aslına baktığımızda normalde cadde üzerlerinde bulunan butiklerden pek bir farkı bulunmamaktadır. İnspofy olarak güvenilir Instagram butiklerini sizler için aşağıda listeledik..

Instagram butik hesapları 2022

1. Denizbutikk (2,6 Milyon Takipçi)

Deniz butik, uzun yıllardır Instagram üzerinden kadın giyim, aksesuar üzerine satış yapmaktadır. Deniz butik olarak İstanbul’da da butik mağazaları bulunmaktadır. Sezonun en hit parçalarını Deniz butikte kolayca bulabilirsiniz. Siparişlerinizde değişim seçeneği mevcuttur. Ödeme seçenekleri olarak sitesinden kart ya da 5tl fark ile kapıda ödeme seçeneği ile siparişinizi oluşturabilirsiniz.

2. Efbutik (1,7 Milyon Takipçi)

Eda Furkan butik, Instagram üzerinden unisex giyim, aksesuar ve kırtasiye gibi kategorilerde ürün satışı yapmaktadır. Efbutik üzerinden alışveriş yaptığınızda fatura tarihinden itibaren 14 gün iade/değişim hakkınız bulunmaktadır. Ödeme seçenekleri olarak web sitelerinden kart ile ya da 5tl fark ile kapıda ödeme seçeneğiyle siparişinizi oluşturabilirsiniz.

3. Mydukkan (1,6 Milyon Takipçi)

Mydukkan butik, Instagram üzerinden kendilerine ait kadın giyim üzerine kombinler yaparak satış gerçekleştirmektedir. Mydukkan üzerinden alışveriş yaptığınızda satın aldığınız ürünün iade seçeneği bulunmamaktadır yalnızca değişim seçeneği mevcuttur. Ödeme seçenekleri olarak havale, kapıda nakit ya da kredi kartıyla ödeme imkanı sunmaktadır. Kapıda ödeme seçeneğinde 5tl fiyat farkı bulunmaktadır.

4. Pelininayakkabilari (1,3 Milyon Takipçi)

Pelin’nin ayakkabıları butik, yıllardır Instagram üzerinden ayakkabı satışı yapmaktadır. Fenomenler, ünlü kişiler pelininayakkabilari sayfasından sıklıkla alışveriş yapmaktadır. Pelininayakkabilari üzerinden alışveriş yaptığınızda ürün değişimi hakkınız bulunmaktadır. Ödeme seçenekleri olarak havale, kredi kartı ya da kapıda kart/nakit olarak sipariş verebilirsiniz. Kapıda ödemede fiyat farkı bulunmamaktadır.

5. Maymoda_ (1,2 Milyon Takipçi)

Maymoda butik, Instagram üzerinden kadın giyim ve ayakkabı üzerine satış yapan yıllardır butik kategorilerinde markalaşmış bir sayfadır. Maymoda üzerinden alışveriş yaptığınızda 14 gün iade/değişim hakkınız bulunmaktadır. Ödeme seçenekleri olarak web siteleri üzerinden kart ile ya da kapıda ödeme seçeneği ile siparişinizi oluşturabilirsiniz.

6. Cappmoda (1,1 Milyon Takipçi)

Capp moda, Instagram üzerinden kadın giyim ürünleri satışı yapan bir butiktir. Capp moda üzerinden ürün siparişi verdiğinizde 7 gün koşulsuz şartsız iade/değişim kolaylığı sunmaktadır. Ödeme seçenekleri olarak yalnızca web siteleri üzerinden kart ile sipariş oluşturabilirsiniz. Capp moda ürün siparişinde 16tl kargo ücreti bulunmaktadır.

7. Kirmiziibutiks (1,1 Milyon Takipçi)

Kırmızı butik, Instagram üzerinden kadın giyim kategorisinde hizmet vermektedir. Kadın giyim üzerinden sipariş verdiğinizde değişim kolaylığı bulunmaktadır. Ödeme seçeneği olarak yalnızca web sitelerinden kart ile ürün siparişi verebilirsiniz. 300tl üzeri alışverişlerde kargo bedava kampanyası bulunmaktadır.

8. Badebutik (1 Milyon Takipçi)

Bade butik, Instagram’da markalaşmış popüler butikler arasındadır. Kendi ürünleriyle kombinler yaparak kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Bade butik üzerinden alışveriş yaptığınızda değişim ve iade hakkınız bulunmaktadır. Ödeme seçeneği olarak siteden kart ile ya da havale, kapıda nakit/kart olarak siparişinizi oluşturabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneğinde yaklaşık 5tl fiyat farkı bulunmaktadır.

9. Carpe.com.tr (1 Milyon Takipçi)

Carpe butik, Instagram üzerinden farklı tarzıyla kadın giyim ve bijuteri satışı yapmaktadır. Carpe üzerinden sipariş verdiğinizde ürün değişim hakkınız bulunmaktadır. Ödeme seçenekleri olarak web siteleri üzerinden kart ile ya da kapıda kart/nakit olarak siparişinizi oluşturabilirsiniz.

10. Mylovebutik (1 Milyon Takipçi)

My love butik, Instagram üzerinden kendi kadın giyim ürünlerini kombinleyerek müşterilerine sunan popüler bir butiktir. My love butik hesabında sezonun en tarz, en şık ürünlerini kolayca bulabilirsiniz. My love butik üzerinden alışveriş yaptığınızda iade/değişim hakkınız bulunmaktadır. Ürün iadelerinde 19tl kesinti yapılmaktadır. Ödeme seçenekleri olarak siteden kart ile ya da havale, kapıda ödeme seçeneğiyle siparişinizi oluşturabilirsiniz.

11. Butikderyaaa (539 Bin Takipçi)

Butik derya ınstagram üzerinden kadın giyim ürünleri satışı yapmaktadır. Siparişinizin bedeni uymadığında değişim hakkınız bulunmaktadır. Türkiye’nin heryerine kargo seçeneği bulunmaktadır. Ödeme esnasında kapıda ödeme ile sipariş verebilirsiniz. Instagram üzerinden sizlerde butik hesabı açmak ya da var olan Instagram butik hesabınızı büyütmek için daha önce sizler için hazırladığımız yazıya tıklayarak okuyabilirsiniz.


Whatsapp Canlı Destek