Paylaş
02 Şubat 2021 Salı · Son Güncelleme : 16 Haziran 2022 Perşembe

Youtube İzlenme Artırma 2022

Youtube izlenme miktarı kanalın ve videonun öne çıkması açısından çok önemlidir. Gerçek izlenme alarak videoların daha çok izlenmesini sağlayabilirsiniz.

Youtube'a yeni video çekmeye başladıysanız karşınıza çıkacak en büyük sorun izlenme sayılarınızın düşük olmasıdır. Algoritma videolarınızı önerilenlere çıkarmak için abone, beğeni ve izlenme sayılarınıza bakar. Bu sayılar ne kadar yüksek olursa trendlere ve önerilen videolar arasında gösterilirsiniz. Birçok Youtuber bu durumdan çok şikayetçi olsa da Youtube firması bunun en iyi yol olduğunu savunmaktadır. Siz de izlediğiniz videolardan illaki denk gelmişsinizdir. Youtuberlar neredeyse her videolarında sizden beğeni isteyerek önerilenlere çıkmaya çalışıyorlar.

Youtube izlenme arttırma yolları

Youtube İzlenme Sayısı Neden Önemlidir?

Kanal prestiji açısından video izlenme sayısı çok önemli hususlardan biridir. Youtube kanalınızın emek vererek büyütmeye çalışıyor fakat emeğinizin karşılığını yeterince alamıyorsanız organik izlenme ile büyüyebilirsiniz. İçerikleriniz izlediği kadar Youtube platformunda yer alırsınız, yoksa emeklerinizin görünmeyecektir. Milyonlarca kanal içerisinden sıyrılarak öne çıkmak istiyorsanız mutlaka izlenme artırmaya yönelik çalışmalar yapmalısınız. Bunun için gerçek abone alabilir ve organik büyüme yolunda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Youtube algoritmaları diğer sosyal medya platformlarıyla aynı mantıkla çalışmaktadır. En çok izlenme sayısına ulaşan, yorum ve beğeni alan içerikler trend videolar kısmında yer almaktadır. Vakit kaybetmeden emeklerinizin karşılığını almak üzeri düzenli paylaşımlarınıza gerçek izleyici alabilirsiniz.

Youtube Video İzlenme Hilesi Güvenilir Midir?

İnternette sıkça rastladığımız farklı farklı hile yapan siteler mevcuttur. Youtube video izlenme artırma hilesi yapmak istiyorsanız şifresiz yapılmasına dikkat etmelisiniz. Bedava Youtube video izlenme gibi işlemler de kanal şifresiz istenmektedir. Binbir emeklerle var ettiğiniz kanalınızı kaybetme riskiyle karşı karşıya kalarak algoritmanın bozulmasına sebep olabilirsiniz. En sağlıklı çözümü şifresiz Youtube video izlenme işlemleridir. Inspofy olarak algoritma iyileştirme özelliği bulunan gerçek izleyiciler sayesinde kanalınız güçlü bir görünüm sağlasın. Videolarınız etkileşim kazandıkça kitle sahibi bir kanal haline gelirsiniz. En önemlisi emeklerinizin karşılığını alarak para kazanırsınız.

Organik Youtube İzlenme Sayısı Artırma

Youtube kanalınızı büyütmeye yönelik araştırma içindeyseniz aşağıda bulunan unsurlara dikkat ederek daha fazla etkileşim kazanabilirsiniz;

  • Düzenli içerik üretin.
  • İçerikleriniz kanal ismi ile uyumlu paylaşımlar olmalı.
  • Farklı ve özgün videolar çekin.
  • Video çözünürlüğü yüksek olmalı.
  • Video altına eklenen anahtar kelimeler doğru seçilmeli.
  • Açıklama kısmı anlaşılır ve öz olmalıdır.
  • Video kapak fotoğrafı ve yazı merak uyandırmalıdır.
  • Merak uyandıran, insanların tıklamasını sağlayacak video başlığı eklenmelidir.
  • Yukarıda sıraladığımız unsurlara dikkat ederek paylaşım yaptığınızda kanalınız zamala etkileşim kazanacaktır. Kısa sürede büyük Youtube kanallarıyla aynı yerde kendinizi görmek istiyorsanız bağlantıya tıklayarak izlenme ve abone hizmetimize göz atabilirsiniz. https://www.inspofy.com/youtube

    Saygılarımızla,
    Inspofy Ekibi


    Whatsapp Canlı Destek