Paylaş
25 Şubat 2021 Perşembe · Son Güncelleme : 13 Haziran 2022 Pazartesi

Instagram şifresiz izlenme hilesi nasıl yapılır? - 2022

Instagram paylaşımlarınızın izlenme sayısı düşükse izlenme alarak popüler bir görünüm elde edebilirsiniz. Keşfet etkili izlemeler ile öne çıkın.

Instagram'da paylaştığınız videolarınız, Reels'leriniz, IG TV için paylaştığınız uzun videolar için izlenme hilesi şifresiz güvenli bir şekilde nasıl yapacağınızı anlatacağız.

Instagram şifresiz izlenme satın al

Instagram izlenmeleri hesabınızı keşfete çıkarmada, arama çubuğunda üst sıralara da gösterime, diğer kullanıcıların önerilerin hesaplarında çıkmaya, Instagram robotlarının hesabınızı etkileşim puanını attırmaya yarayan bir gösterim sayısıdır. Bu sayılarınız ne kadar yüksek olursa hesabınız daha iyi konumlara gelecektir.
Instagram izlenme hilesi yaparken kesinlikle şifrenizi hiçbir firmaya vermemeniz gerekiyor. Aksi halde verdiğinizde hesabınızı bu kötü niyetli firmalar kullanacaktır.

Ücretsiz Instagram İzlenmesi
Ücretsiz olarak gönderim yapan web siteleri hesabınızı büyük risk altına sokar. Bunun sebebi en başta hesabınızın güvenliğidir. Hesabınızın şifresini sizden isteyerek üzerinizden başka kullanıcılara Takip, beğeni, izlenme, yorum işlemi yaparlar. Bu şekilde hesabınız kullanıldığında Instagram robotları hesabınızın çalındığını belirler ve hesabınızın kara listeye alır hiçbir yerde hiçbir şekilde göstermez. Ücretsiz Instagram izlenmelerinin bu yüzden hiçbir faydası yoktur. Size gönderecekleri izlenmelerde bot izlenme olduğunu için varolan etkileşimlerinizi de yitireceksiniz.

Ücretli Instagram İzlenmeleri
Paranız ile satın aldığınız izlenmelerde hiçbir şekilde hesabınızın şifresi sizden istenmemektedir. Gönderilen izlenmeler %100 Türk organik kullanıcılar tarafından izlenmeler olduğu için hesabınızı uçuracaktır. Keşfette, arama çubuğunda, önerilenlerde, sizi takip edenlerin anasayfasında, Reels'lerde, IG TV'lerde büyük etkisini göreceksiniz.

1000 adet izlenme satın aldığımda zamanla düşüş yaşanır mı?
İzlenmeler %100 organik olduğu için düşüş yaşanmamaktadır. Her ihtimale karşı inspofy.com düşüş yaşadığınız izlenmeleri telafi etmektedir.

İzlenme satın aldıktan sonra hesabım zarar görür mü?
Ücretli izlenmelerde hiçbir şekilde hesabınız zarar görmemektedir. Gönderilen izlenmeler tamamen gerçek izlenmeler olup belirli sistemlerin kontrolünden geçerek organik olarak gönderilmektedir.

Inspofy üzerinden Instagram izlenme, Instagram Reels İzlenmeleri güvenle satın alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Inspofy ekibi


Whatsapp Canlı Destek