Paylaş
31 Mart 2022 Perşembe · Son Güncelleme : 20 Haziran 2022 Pazartesi

Instagram Reels Fenomenleri [2022]

Instagram Reels sayesinde ünlü olan fenomenleri sizin için listeledik. Onların eğlenceli içeriklerin takip edebilirsiniz.

Geçtiğimiz yıl Hindistan’da Tiktok uygulamasının yasaklanmasıyla birlikte, popüler sosyal paylaşım ağı olan Instagram yeni bir güncelleme duyurusunda bulunmuştu. Instagram aynı Tiktok’da olduğu gibi uygulama içerisinde kullanıcıların izle geç tekniğiyle tasarlanmış olduğu Reels video özelliğidir. Instagram kullanıcıları 15, 30 ya da 60 saniyelik özgün Reels videoları ile fenomen olmaktadır. Reels özelliği içerisinde bulunan efekt, ses ve yaratıcı farklı materyaller ile eğlenceli Reels videoları sayesinde yüksek takipçi kitlesi elde etmektedir.

Tiktok uygulamasında olduğu gibi Instagram içerisinde Reels videolar için ayrı keşfet kısmı bulunmaktadır. Bu sayede kullanıcılar Reels uygulamasını yoğun şekilde kullanarak rakiplerini geride bırakma hedefi içerisinde paylaşımlar yapmaktalar. Instagram böylece kullanıcıların sadece gönderi paylaşmasından öte içerik üretebilecekleri, yeteneklerini paylaşabilecekleri bir alan fırsatı sağlamıştır. Tiktok fenomenleri ve Tiktok uygulamasına sıcak bakmayan Instagram kullanıcıları Reels özelliğini kullanarak kazanç elde ediyorlar.
Instagram Reels fenomenleri kimdir?
Popüler Reels hesapları?
Instagram Reels içerik nasıl üretilir?
Reels fenomeni nasıl olunur?
Gibi soruları sizler için aşağıda yanıtladık..

Instagram'da popüler eğlenceli Reels hesapları

Instagram Reels Fenomen Hesapları

Türkiye’de reels özelliğinin kullanılmasıyla birlikte eğlenceli, özgün, sıra dışı reels videoları çeken 10 Instagram fenomeni;

1. Cznburak (32,9 milyon takipçi)

2. Larissaburak (2,7 milyon takipçi)

3. Burakaltindag (1,6 milyon takipçi)

4. Sahangiller (1,4 milyon takipçi)

5. Umrantoo (1,3 milyon takipçi)

6. Elvin (1 milyon takipçi)

7. Yagmur8okan (1 milyon takipçi)

8. Yaseminsefkatli (459 bin takipçi)

9. Ugursengulx (256 bin takipçi)

10. Tuanayucel (231 bin takipçi)


Reels Fenomeni Nasıl Olabilirim?

Reels fenomeni olmanız için öncelikle hangi alanda içerik üretmek istediğinize karar vermeniz gerekmektedir. Instagram algoritmaları kategorilere göre Reels içeriklerine keşfet önceliği tanımaktadır. Örneğin kıyafet kombinleriyle ilgili Reels içerik üretiyorsanız o kategoride ilerlemeniz gerekir. İlerleyen zamanda yemek tarifi paylaşırsanız Reels videonuzun keşfet kısmında görünme olasılığı düşebilir. Instagram kitlenizi belirlemeniz de sayfanızın büyümesinde önemli bir intiba yaratacaktır.

Instagram Reels videonuzun daha akılda kalıcı adeta bir marka haline gelmeniz için tema belirlemeniz gerekmektedir. Tema oluştururken basit ve akılda kalıcı olmasına dikkat etmelisiniz. Reels videosu içerikleriniz kesinlikle orijinal olmalıdır. Belirlediğiniz kategoride özgün içerikler üretebilmek, Reels videonuzun yaratıcı ve ilgi çekici olması kitle oluşturabilmeniz açısından önemli bir unsurdur. Takipçi sayınız ne kadar olursa olsun hafife almamalısınız. Her zaman takipçilerinizle diyalog halinde olmalı, onları önemsediğinizi sevdiğinizi hissettirmelisiniz. Takipçilerinizin gönlünü kazanmada ki altın kural onlardan olduğunuzu göstermeli tepeden bakmamalısınız. Reels videolarınıza gelen olumlu ya da olumsuz farketmeksizin hiçbir yorumu yanıtsız bırakmamalısınız.

Reels videolarınızın özgün olması kadar kalitesi de oldukça önemli bir husustur. Videolarınıza aynı tonlarda filtreler koymaya özen göstermelisiniz. Sayfanızın genel bütünlüğü, görünümü açısından kritiktir. Reels videolarınızdan gelir sağladıkça farklı ekipmanlar almalı işinize kendinize yatırım yapmalısınız. Yukarıda belirttiğimiz hususlara dikkat ettiğiniz takdirde artık Reels fenomenisiniz.

Instagram Reels videolarınıza izlenme ve beğeni alarak keşfet kısmında görünme şansınızı artırabilirsiniz. Türk Reels izlenmesi sayesinde videolarınız daha çok dikkat çekerek sizlere yeni izleyici ve takipçi kazandıracaktır. Instagram hizmetlerimizden faydalanmak için https://www.inspofy.com/instagram bağlantıya tıklayarak güvenle siparişinizi oluşturabilirsiniz.


Whatsapp Canlı Destek