Paylaş
24 Şubat 2021 Çarşamba · Son Güncelleme : 16 Haziran 2022 Perşembe

Instagram için doğal artan yavaş beğeni satın al 2022

Instagram gönderilerinizin doğal artan beğeni satın alarak organik bir görünüm sergileyebilirsiniz.

Fotoğraf, Reels ve videolarınıza yavaş doğal artan beğeni satın alarak keşfete çıkma oranınızı arttırın.

Beğeniler, Instagram'da paylaştığınız gönderilerin keşfete çıkmasını, sizi takip edenlerin Anasayfasında gözükmenizi sağlayacaktır. Instagram arama çubuğunda üst sıralarda çıkmanızı ve birçok alanda etkileşim kazanmanızı sağlamaktadır. Bu yüzden birçok Instagram fenomeni beğeni sayılarına oldukça önem vermektedir.

instagram doğal artan yavaş beğeni satın al

Yavaş ve doğal beğeni ne işinize yarayacak?

Doğal artışlı yavaş beğeniler Instagram'ın robotlarına yakalanmaz aksine saatlik etkileşim olduğu için sizi üst sıralara çıkarmaya çalışır. Instagram yavaş ve doğal beğeni satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Doğal beğeni satın alırken beğenilerin %100 Türk Organik beğeniler olmasına dikkat edin. Yabancı alakasız bot beğeniler hesabınızı spam olarak algılatır.

Instagram beğenileri satın almadan önce gönderici firmanın güvenilir olmasına dikkat etmelisiniz. Bazı firmalar sizden ödemeyi alıp beğeniyi göndermeyebiliyor bazıları ise yabacı beğeni atarak hesabınızın spam olarak işaretlenmesini sağlıyor. Bu gibi durumları yaşamamak adına satın alacağınız firmalara dikkat etmelisiniz. Bu firmalardan kaçınmanın birkaç yolunu size anlatacağız.

1. Arama motorlarında reklam veren firmalardan satın almayın.

Bu firmalar insanları dolandırıp isim değiştiriyorlar. Durmadan firma adı değiştirdikleri için arama motorları bu firmaları engelliyor. Dolandırıcı firmalarda Google'da hile yaparak internet sitelerini farklı bir internet sitesi gibi göstererek reklam veriyorlar.

2. Uygun Fiyat

Çok uygun fiyatlara Instagram beğeni satan firmaların %90 oranında olası dolandırıcıdır. Uygun fiyatlarla aklınızı çelerek onlardan alışveriş yapmanızı sağlıyorlar.

3.Aynı tasarım siteler

Görünüş olarak hemen hemen benzer web sitelerin neredeyse tamamı olası dolandırıcı firmalardır. Bu firmalardan kesinlikle uzak durmalısınız. Bu tür web sitelerde genelde açılışta pop-up uyarıları ve x kişisi şu kadar beğeni aldı diye bildirim atarlar bu şirketler kesinlikle uzak durulması gereken web siteler. Lütfen yukarıdaki uyarılarımızı dikkate alarak beğeni satın alın.

Saygılarımızla,
Inspofy Ekibi


Whatsapp Canlı Destek