Paylaş
09 Nisan 2021 Cuma · Son Güncelleme : 13 Haziran 2022 Pazartesi

Instagram canlı yayın izleyici gönderme hilesi nasıl yapılır? [2022]

Instagram canlı yayına izleyici alarak daha çok izlenmesini sağlayabilirsiniz. İzlenme sayısı yükseldiğinde canlı yayınınız öne çıkacaktır.

Instagram canlı yayınlarınız istediğiniz izleyici kitlesine ulaşmıyor, izlenme sayıları sizi tatmin etmiyorsa siz de her fenomenin yaptığı gibi ücretli olarak Instagram canlı yayın izleyici hilesi yapabilirsiniz.
Instagram canlı yayın hilesi açtığınız canlı yayını instagram keşfetine çıkaracak ve daha fazla kişiye erişim imkanı sağlayacaktır.

instagram canlı yayın hilesi

Instagram canlı yayınlarınıza izleyici satın almak isterseniz paketlerimize buradan göz atabilirsiniz.

Instagram canlı yayın izleyicileri satın almadan önce hesabınızın herkese açık olması gerekmektedir. Aksi takdirde izleyiciler yayınınıza giremeyektir.

Satın aldıktan sonra canlı yayınınızdan 30 dakika önce teknik destek ekibimiz ile iletişime geçmeniz gerekiyor. İlgili birimimiz canlı yayınınız için hazırlıklarını bu süreçte tamamlayacaktır. Yayına girdikten sonra izleyicileriniz gelmeye başlayacaktır. İzleyicilerin bir anda gelmesini istemiyorsanız bunu teknik destek ekibimize iletmeniz gerekiyor. Gönderilen canlı yayın izleyicileri hiçbir şekilde yorum yapmamaktadır. İzleyiciler yayında minimum 30 dakika maksimum 50 dakika yayında kalmaktadır.

Instagram canlı yayın seyircileri satın aldığımda hesabım herhangi bir şekilde zarar görür mü?
Gönderilen izleyiciler %100 organik gerçek hesaplar olduğu için hiçbir şekilde hesabınıza zarar gelmemektedir. Aksine bu izleyiciler hesabınızı daha da etkileşime sokacaktır.

Instagram canlı yayın izleyicisi satın almak istiyorum kredi kartım yok havale ile ödeme yapabilir miyim?
Evet. Inspofy Whatsapp Satış ekibimiz ile iletişime geçerek ilgili ödeme İban numaralarını talep edebilirsiniz.

Instagram canlı yayın izleyicileri tek seferlik mi?
Dünya genelinde Instagram canlı yayın izleyicisi satın aldığınızda tek bir yayın için izleyici ücreti ödersiniz. Dilerseniz Whatsapp hattımız ile iletişime geçerek aylık paketler oluşturabilirsiniz.

Saygılarımla,
Inspofy Ekibi


Whatsapp Canlı Destek